avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca am un tablou de Corneliu Baba, trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca am un tablou de Corneliu Baba, trebuie autentificat? ...

Buna ziua. Daca am un tablou de Corneliu Baba, trebuie autentificat? Este semnat pe spate si a fost oferit familiei mele care se numeste Baba. Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:36, 6 Septembrie 2024
Buna ziua

Sunt obligatorii evaluarea (si evident autentificarea) numai daca doriti sa il vindeti sau sa il scoateti din tara sau daca doriti sa il asigurati.

Altfel nu este nevoie de evaluare/autentificare. Poate numai daca vreti sa fiti sigura ca intr-adevar este original.
Multumesc. Este pictat pt familia mea, tot Baba.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Sunt obligatorii evaluarea (si evident autentificarea) numai daca doriti sa il vindeti sau sa il scoateti din tara sau daca doriti sa il asigurati.

Altfel nu este nevoie de evaluare/autentificare. Poate numai daca vreti sa fiti sigura ca intr-adevar este original.

Puteți merge la una dintre marile case de licitații din București care se ocupa cu organizarea de licitații expoziții pt a obține o evaluare , posibila oferta ,autentificare etc.Macar aflați catvvalorează (in ipotezanin care este original)sau îl păstrați doar pt valoarea sentimentala.in caz cs este o copie..Feriți va de anticariate,negustori ambulanți, sumele oferite sunt derizorii.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablou renoir mirelamirela123 mirelamirela123 buna ziua am un tablou semnat Renoir si stiu ca are in jur de 100 de ani sau chiar mai mult. Spuneti-mi va rog unde pot sa merg cu el pentru evaluare si cam ... (vezi toată discuția)
Tablou fals. LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare , dosar din 2012, posibil abuz executor! basu basu Buna ziua, am participat la o licitatie a unei case unde am avut surpriza ca executorul sa-mi spuna in fata ca el nu ne va declara adjudecatari, considerand ... (vezi toată discuția)