avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara , am primit decizia de recalculare a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara , am primit decizia de recalculare a pensiei care ...

Buna seara , am primit decizia de recalculare a pensiei care e diferită deoarece prima decizie pensie comunitara limita de vârstă în dec 2023 și acum o pensie simpla 34 ani și 11 luni vechime din care în Italia 1 an și 4 luni , nu s-au calculat puncte asimilate și a fost creșterea a doar de 58 lei. Menționez că am avut 10 ani , 8 luni de grupa 1 și 3 ani 4 luni grupa 2
Ce mă sfătuiți să fac ??
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
dointza, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, In luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 59 de ani, in baza legii nr. 263/2010. Limita de varsta este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod n10 la varsta ... porumbel constantin porumbel constantin Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod N10 la varsta de 58 de ani si 8 luni cu stagiul complet 35 de ani .Stagiul complet de cotizare 44 ani 6 luni ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? CameliaGh CameliaGh Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Femeie, nascuta 21.11.1960, grupa a II-a 16 ani 4 luni 100%, vechime 34 ani 3 luni. Va ... (vezi toată discuția)