avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca pentru suma ...

Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca pentru suma forfetara de o copie dupa actul de proprietate pentru a face dovada resedintei.Specific ca locuiesc în casa mamei și nu dețin nimic pe nume.Problema este ca mama refuza sa îmi facă o copie dupa actul de proprietate.Cum pot face dovada resedintei in acest caz?
Adresa în buletin este aceasi cu adresa unde locuiesc .Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 9 Septembrie 2024
Dovada ca locuiti acolo e buletinul, nu puteti obliga proprietarul sa va dea copie după actul sau de proprietate.
Mulțumesc pentru răspuns.
Exista o lege prin care pot dovedi ca dovada se face cu c.i
Art. 91. -cod civil
(1) Dovada domiciliului şi a reşedinţei se face cu menţiunile cuprinse în cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,lucrez în mapn și am nevoie pentru suma forfetara ... Andreeaea1 Andreeaea1 Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie pentru suma forfetara de o copie dupa actul de proprietate pentru a face dovada resedintei.Specific ca locuiesc în ... (vezi toată discuția)
Cum defineste legea domiciliul gabrici gabrici Buna ziua As dori putin ajutor in ceea ce priveste definitia prin lege a notiunii de domiciliu? In toate documentele si legislatiile se face referinta la ... (vezi toată discuția)
Dovada resedinta Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua, Am in proprietate 2 apartamente. Eu, sotul si copii avem trecut in C.I. domiciliul la prima locuinta, dar locuim (si vom locui inca cativa ani) in ... (vezi toată discuția)