R.M.M a scris:
Bună seara. Am pățit același lucru. Ați rezolvat ceva, aflat ceva?
In ce stadiul sunteți cu aplicația? Ați terminat sarcinile și nu va puteți scoate fondurile din cauza scorului scăzut? Is foarte ciudați de aia trebuie citit cu atenție termenii și condițiile
Buna! Da nu știu ce sa zic,eu am facut toate demersurile,am facut toate sarcinile si când sa scot 12000 usdt cică nu mi pot transfera deoarece ii împiedica guvernul, trebuie sa platesc taxa de 10% pentru a mi vira in cont. Bine inteles ca nu am mai pus nimic. Și dacă mergeți la poliție sa aveți dovezi si eventual un avocat ptr a va îndruma.
Buna! Da nu știu ce sa zic,eu am facut toate demersurile,am facut toate sarcinile si când sa scot 12000 usdt cică nu mi pot transfera deoarece ii împiedica guvernul, trebuie sa platesc taxa de 10% pentru a mi vira in cont. Bine inteles ca nu am mai pus nimic. Și dacă mergeți la poliție sa aveți dovezi si eventual un avocat ptr a va îndruma.
Bună. Ați făcut vreo plangere sau pur și simplu nu ați mai accesat contul? Eu nu am finalizat sarcina pentru ca deja îmi cereau mult prea mulți bani și mi am dat seama ca e teapa. Mi am blocat cardul de la banca și sper sa nu ma mai caute ei sau știu eu ce sa mai facă.
Da am făcut o plângere și cei de la poliție mi-au spus sa caut un avocat deoarece ei nu ma pot ajuta ptr ca site-ul nu este făcut in România și nu pot accesa date complete despre acest site. Am dat inclusiv toate numerele de pe whatzapp pe care le-au investigat poliția și sunt făcute in Germania,Anglia și alte tari. Eu am de recuperat bani,am inteles de la poliție după spusele lor ca nu Prea am șanse.