avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara . citind intrebarile si raspunsurile cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara . citind intrebarile si raspunsurile cu privire la ...

buna seara . citind intrebarile si raspunsurile cu privire la administrator , presedinte , comitetul de asociatie , cenzor , mi-am dat seama ca nu sunt singura nemultumita de activitatea administratorilor de condonimuri si tot ce decurge , vreau sa stiu daca putem solicita chirie pentru spatiul pe care functioneaza asoc . de prop. ( un uscator din scara noastra si jumatate din suprafata holului de la intrare . Am solicitat , depunand un tabel nominal cu 12 semnaturi din 19 ap. si nici nu vrea sa auda de asa ceva , , am aflat ca o alta administratora de la alta asoc, si-a facut sediu in propriu balcon si incaseaza chirie iar platitorii stau afara la rand . La noi este un dute vino pe usa scarii ,ocupa holul de trecere si fac si arogante cand trebuie sa iesim sau sa intram , Am solicitat copii dupa actele depuse pentru obtinerea personalitatii juridice si mi s-a raspuns ca fostul presedinte ( care a fost schimbat din cauze penale ) nu a predat actele asociatie in momentul schimbarii si nici dupa (intre timp a decedad si ma trimite la cimitir sa i le cer ) Am facut si o plangere la politie departamentul economic (parca ) acum un an si au chemat la sfarsitul lunii martie sa dau declaratii , De atunci nici un semn de viata . Cred ca fac AVC din cauza acestor impertinenti, Cred ca aceste persoane nu ar trebui angajate cu contrac de munca ci sa se autorizeze ca PF , Astept indrumari si sfaturi si va multumesc

Alte discuții în legătură

Uscatoria de pe casa scarii dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am o nelamurire in privinta uscatorului. Bunica mea a cumparat o garsoniera intr-un bloc care are pe casa scarii, la fiecare etaj, cate un uscator. ... (vezi toată discuția)
Firma in apartament de bloc bonitza bonitza Avem o familie, care sta cu chirie intr-un apartament de la parter. Scara este cu 10 apartamente, din care doar 5 sunt locuite. Deci nu sunt multi locatari pe ... (vezi toată discuția)
Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)