avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am ridicat de la oficiul postal din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am ridicat de la oficiul postal din cartier, joi ...

Bună ziua!
Am ridicat de la oficiul postal din cartier, joi 05.09.2024, o somație de executare de la Anaf Năvodari pentru un debit ( 275 lei )
reprezentat de o amenda de circulație. Titlul executoriu este emis în data de 15.05.2024. Menționez ca am domiciliul în orașul Constanța din 29.01.2024, conform CI si nu mi s- a adus la cunostinta vreun proces verbal de contraventie prin posta sau altfel, nu am fost opriți în trafic eu sau baiatul meu. Menționez ca aveam 2 masini în acea perioadă pe numele meu pe care le conduceam eu și baiatul. Ce șanse am dacă depun contestație?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei necomunicat contravenientului pe baza caruia primaria a emis un titlu executoriu raduiulian92 raduiulian92 Primaria, respectiv Serviciul Public de Impozite si Taxe, poate emite Somatie de plata si, atasat de aceasta, un titlu executoriu pe baza unui proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Plata amenda asigurare rca Cornelb85 Cornelb85 Buna seara, In iunie 2014 am luat o amenda pentru lipsa asigurarii la o semiremorca inmatriculata pe IF ( Intreprindere Familiala) in suma de 1000 lei. Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu amezi circulatie busuyoc busuyoc Buna ziua, Pe 26.09.2014 am primit o scrisoare recomandata de la primaria unde sunt domiciliat (comuna Naruja, judetul Vrancea) ce continea o somatie si un ... (vezi toată discuția)