avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Important!!! Salut, mama tocmai a primit un proces ...
Discuție deschisă în Executare silită

Important!!! Salut, mama tocmai a primit un proces verbal în legătură cu ...

Salut, mama tocmai a primit un proces verbal în legătură cu executare silită (sechestru pe mașină). Ce se întâmplă, mai poate merge cu mașina până este plătită suma datorată? Daca da, ii pot plati suma in rate?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:18, 9 Septembrie 2024
Gasiti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Executare silita/ sechestru pe automobil silviadumitrescu silviadumitrescu Buna seara, va rog ajutati-ma sa inteleg cum un executor judecatoresc imi poate pune sechestru pe masina daca: dosarul nu exista pe portal, nu exista nici o ... (vezi toată discuția)
Executare silita ell_dany_el ell_dany_el Ca mai toți cetățenii Romaniei am avut un credit la banca Transilvania, am plătit o lunga perioada ratele după care datorita unor situații mai grele, nu ... (vezi toată discuția)