avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati ...

Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati la IDRMAI Intreprinderea de desfacere cu ridicata a mărfurilor alimentare din Import. Întreprinderea era locata in cartierul Militari, Bucuresti. Am lucrat pana in 1988. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:51, 9 Septembrie 2024
Doar de la cei care detin arhiva acelei intreprinderi ..din alta parte nu.
Cum pot afla cine deține arhiva întreprinderi?

Cornel Vasile a scris:

Doar de la cei care detin arhiva acelei intreprinderi ..din alta parte nu.

Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca kokutza kokutza Buna ziua. Am o dilema referitor la operarea in cartea de munca. In anul 1988 cand sora mea a parasit tara, lucra la o intreprindere. Acum m-a imputernicit pe ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Carte de munca disparuta pentru cei ramasi afara in delegatie in comunism ChristianL ChristianL Am ramas in strainatate in 1988 in timpul delegatiei si Tribunalul militar Bucuresti m-a condamnat la inchisoare. Intreprinderea de comert exterior pentru care ... (vezi toată discuția)