avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. În cele ce urmează aș dori să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. În cele ce urmează aș dori să aduc în ...

Bună dimineața.
În cele ce urmează aș dori să aduc în discuție dispozițiile Legii nr. 123/2023 - fond funciar.
Conform cuprinsului legii 123/2023, m-am încadrat ca să formulez cerere de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, lucru pe care în fapt l-am și făcut în termenul stabilit de lege. Încă nu am primit nici un răspuns scris însă verbal mi s-a spus că legea se referă strict pentru zonele necooperativizate deși în lege nu se face nici o mențiune în acest sens și conform expunerii de motive această lege a fost dată pentru facilitarea exproprierilor în interes public. Păi întrebarea mea este: Ce anume se pune în aplicare dispozițiile legii așa cum a fost ea promulgată sau interesul ascuns prin expunerea de motive care în fapt nu este menționat în lege sub nici o formă? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! o să sar direct la subiect, și dacă e nevoie o ... BalogAradul BalogAradul Bună ziua! O să sar direct la subiect, și dacă e nevoie o să povestesc totul pe parcurs! Bunicii mei sunt de proveniență din Alba Iulia, după moartea ... (vezi toată discuția)
Restituire teren lege nr. 123/2023 mceltare mceltare Doresc sa fac o cerere de restituire teren in baza legii Legii nr. 123/2023 si as vrea sa stiu daca am sanse de restituire dat fiind ca terenul pe care il ... (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)