avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, 1. Sunt impreuna in concubinaj cu un barbat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, 1. Sunt impreuna in concubinaj cu un barbat italian ...

buna ziua,
1. Sant impreuna in concubinaj cu un barbat italian de 32 ani.Are dreptul la succesiune dupa decesul meu?
2. Avem niste titluri de stat , se poate face testament reciproc pentru cazul in care se va intampla ceva,ca banii sa nu ajunga la persoane indezirabile?
asi dori un raspuns profesionist,cu multumiri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:56, 9 Septembrie 2024
1. nu va mosteneste
2 da, va puteti face testamente reciproce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea,speta complicat. loredana marina loredana marina Buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu mostenirea,tatal meu tocmai a decedat pe data de 1.04.2010,fratele meu pe 18.02.2010 iar mama mea pe ... (vezi toată discuția)
Care este legea concubinajului Oprea Lidia Oprea Lidia Dacă un bărbat si o femeie locuiesc împreună ,si la unul din ei intervine decesul, cum se împart bunurile (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ... Liviur83 Liviur83 Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ieftin ...tatal meu vrea sa treacă niște bunurile pe mine , testamentul este o varianta mai ... (vezi toată discuția)