avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical după revocarea directorului general
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical după revocarea directorului general

Consiliul de administratie al unei societati comerciale al carui actionar unic este consiliul local a hotarat revocarea directorului general. Hotararea a fost inregistrata cu 26.08.2024 aceasta producand efecte cu 27.08.2024. La data de 26 acesta a fost la servici a semnat si repartizat mapa, ulterior in acceeasi zi dupa ce a luat la cunostinta de hotararea de revocare dar pe care a refuzat sa o semneze de primire a intrat in concediu medical, document pe care l-a prezentat la unitate in data de 03.09.2024. Intrebare: Concediu medical il mai putem inregistra daca acesta nu mai are relatii cu unitatea, acesta fiind revocat din data de 27.08.2024? Medicalul a fost depus la unitate dupa emiterea hotararii de revocare. MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:21, 9 Septembrie 2024
Exista vreun alt document (in afara semnaturii olografe; nu a semnat de luare la cunostinta) ca a primit hotararea de revocare ? Daca nu, dupa parerea mea este in continuare angajat, deci concediul medical trebuie platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala, avand ca unic actionar Consiliul Local, face o majorare de capital social printr-o hotarare a Consiliului Local. Ce acte trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Contract management annamarria19 annamarria19 o cunostinta are contract management ce expira peste 2 ani. e director banca. in 7 oct se emite la bnr o suspendare din functie, in data de 14 octombrie ajung ... (vezi toată discuția)
conducerea unei sa se face de catre un administrator sau de catre un director? malacka malacka Lucrez la o societate pe actiuni, care are ca actionar unic Con siliul Local. Potrivit Legii 31/1990 privind societatile comerciale, conducerea unei SA ... (vezi toată discuția)