avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doresc sa investesc lunar pe bursa din Romania cat și ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doresc sa investesc lunar pe bursa din Romania cat și din SUA

Buna ziua,

Doresc sa investesc lunar pe bursa din Romania cat si din America, si doresc sa aflu ce impozite voi plati catre statul roman. Intreb pentru ca sunt la inceput de drum si confuz, si doresc sa stiu ce urmeaza sa fac, pentru a fi totul legal. Mentionez ca doresc cumpararea de actiuni pe termen lung cat si pentru dividente.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:00, 9 Septembrie 2024
Mergeți la un BROKER, ca să nu vă pierdeți toți banii la bursă.
Cu atât mai mult dacă sunteți confuz, riscul să vă pierdeți toți banii investiți este de 90%.
Doar un broker vă poate consilia profesionist. Bursa nu-i un joc de noroc.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joaca la bursa Andreimn Andreimn As dori sa joc la bursa dar nu am nicio cunostinta in acest domeniu .Daca ma pteti ajuta la inceput cu informatii nu m-ar deranja o eventuala ... (vezi toată discuția)
Contributiile pentru venituri obtinute din bursa. Zenith667 Zenith667 Buna ziua. Am cateva intrebari legate de contributiile pentru venituri obtinute din bursa. 1. Daca, prin platforma broker-ului, am cumparat de-a lungul ... (vezi toată discuția)
E utila sectiunea bursa in cadrul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce alte informatii v-ati mai dori sa aducem acolo? Ce lucruri doriti sa aflati despre bursa? (vezi toată discuția)