avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut,cred că am fost păcălit,am trimis pe wazzap ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut,cred că am fost păcălit,am trimis pe wazzap copii buletin,permis ...

Salut,cred că am fost păcălit,am trimis pe wazzap copii buletin,permis și un selfie,crezând că mă angajez,caut de muncă și am fost sunat să trimit aceste acte pt angajare,apoi am citit ca se pot face împrumuturi cu aceste acte,am șters în 10 minute ce am trimis dar cred că le-au salvat,ce mă sfătuiți să fac,nu am conturi în țară și nici servici,mersi frumos pentru răspuns și ajutor.

Alte discuții în legătură

Plasare forta de munca in anglia prin agentii de plasare din romania ADELA.B ADELA.B AM O AGENTIE DE PLASARE FORTA DE MUNCA IN STRAINATATE ,MAI NOU CEI DE LA ITM IMI SPUN CA NU POT PLASA PE ANGLIA CU CONTRACT DE CONSULTANTA DEEOARECE PLSARILE ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi reale sau nu? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Sunt intr-o situatie financiara mai delicata , in sensul ca am investit ceva bani intr-o afacere si mai imi trebuie o suma de bani pt a incepe sa ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)