avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLASARE FORTA DE MUNCA IN ANGLIA PRIN AGENTII DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLASARE FORTA DE MUNCA IN ANGLIA PRIN AGENTII DE PLASARE DIN ROMANIA

AM O AGENTIE DE PLASARE FORTA DE MUNCA IN STRAINATATE ,MAI NOU CEI DE LA ITM IMI SPUN CA NU POT PLASA PE ANGLIA CU CONTRACT DE CONSULTANTA DEEOARECE PLSARILE DE FORTA DE MUNCA SE FAC DOAR PE MEDIERI IAR PE ACEASTA TARA NU SE FAC MEDIERI .
EU AM TRIMIS IN ANGLIA OAMENI CU CONTRACT DE CONSULTANTA SI IN BAZA UNEI IMPUTERNICIRI DE LA ANGAJATOR , LA MUNCA IN VEDEREA OBTINERII PERMISULUI DE SELF EMPLOYMENT .
PENTRU ACEST LUCRU ITM -UL MI-A DAT 5000 LEI AMENDA DEOARECE AM FACUT CONTRACTE DE CONSULTANTA .LA INTREBAREA MEA PE CE FEL DE CONTRACTE POT TRIMITE OAMENI LA MUNCA IN ANGLIA ,ITM-UL MI-A RASPUNS CA NU POT TRIMITE DE CAT PE MEDIERE (legea 156/2000)SI DACA IN ACEASTA TARA NU SE FAC MEDIERI DEORECE EXISTA SELF EMPLOYMMENT ATUNCI SA NU TRIMIT :O ,TIN SA PRECIZEZ CA TRIMIT OAMENI DE 2 ANI DE ZILE PE ANGLIA SI A FOST BINE MERCI PANA ACUM SI DEODATA ASTIA SAU TREZIT CA NU POT TRIMITE .
VA ROG UN RASPUNS SAU LEGEA PRIN CARE POT TRIMITE PE ANGLIA DEOARECE NU AM GASIT NIMIC IN ACEST SENS PE INTERNET .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ADELA.B , utilizator 15:18, 15 Iulie 2010
Buna ziua.In opinia mea ar trebui daca mai sunteti in termen si daca puteti face dovada faptului ca persoanele care au plecat in Anglia cu contracte de consultanta au fost angajate in aceasta tara, sa contestati procesul verbal de contraventie.Eventuala solutie favorabila o puteti folosi pe viitor.
As vrea sa-mi spuneti daca exista o lege si care este aceea prin care eu ca Agentie de Plasare pot trimite pe Anglia si sub forma carui contract de consultanta ,de prestari servicii etc,pentru ca eu de fapt ii facilitez unui om obtinerea permisului de self employmment trimitindu-l in baza unei imputerniciri la un angajator care acesta ii obtine permisul in baza unui contract de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie mediere forta munca in strainatate-pot plasa pe baza de contract de prestari servicii? mara197014 mara197014 Buna ziua,sunt administrator al unei agentii de plasare forta de munca in Italia ,realizez mediere,si am o dilema:in legea 156/2000 se vorbeste doar de ... (vezi toată discuția)
Selectia si plasarea fortei de munca 7450 Am agentie de plasare forta de munca si mediez plasare forta de munca la societati romanesti.Inspectoratul teritorial de munca afirma ca in situatia aceasta ar ... (vezi toată discuția)
Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)