avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Am decizia de pensionare emisa in 15 aug, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Am decizia de pensionare emisa in 15 aug, sub 2000 ...

Buna ziua ! Am decizia de pensionare emisa in 15 aug, sub 2000 de lei , cea recalculata tot sub 2000 de lei. Intrebarea este cind primesc acel card de 250 lei Sprijin pt. Romania ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel cucu , utilizator 13:08, 15 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Mai aveti putina rabdare pana intrati in sistem.Deocamdata abia ce vi s-a calculat pensia.Ca sa aflati cu exactitate ,intrebati la casa teritoriala de pensii.
Ma refer la termen legal de intrare in posesie a cardului de 250 de lei -sprijin *- si de cand se platesc , daca am iesit la pensie in iunie! Multumesc !

daniel cucu a scris:

Buna ziua ! Am decizia de pensionare emisa in 15 aug, sub 2000 de lei , cea recalculata tot sub 2000 de lei. Intrebarea este cind primesc acel card de 250 lei Sprijin pt. Romania ? Multumesc

Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
daniel cucu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou stagiu se face conform legii noi sau legii de pensionare? marinescuion marinescuion o persoana iesita la pensie in iunie 2010 conform legii 19/2000 si care a muncit inca un an in 2012, deci dupa intrarea in vigoare a legii 263/2010, i se va ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie sch sch Am iesit la pensie in 2010 conf. legii 19/2000. Va rog sa-mi spuneti daca 1. o recalculare a pensiei ceruta azi, impusa, sa zicem, de legiuitor- cat si 2. o ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei si in functie de anii munciti dupa trecerea in rezerva Cristea Maricel Cristea Maricel Am muncit 20 de ani in M.Ap.N ( intre 1978 si 1998 ) si am iesit la pensie cu gradul de maior, cu o pensie de 1246 lei ( in 15 dec 1998 - dosar de pensie ... (vezi toată discuția)