avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimb de proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimb de proprietar

Bună seara , vin cu o mica întrebare, eu și soțul meu locuim împreună cu familia lui per total 5 persoane în casa plus fiul nostru de 3 luni , noi ne am gândit destul de serios sa ne mutam în chirie doar noi 3 ca orice mica familie la început de drum, o mica problema este ca soțul meu este proprietarul casei iar socrul meu este girant/codebitor , la banca ni sa spus la început dacă vrea soțul casa doar pe numele lui trebuie sa le plătim jumătate din suma casei părinților lui adică din 85.000 € noi trebuie sa le plătim 42.500€ având în vedere faptul fa eu nu lucrez deoarece sunt în concediu crestere copil și soțul este singurul venit dintre noi 2 , se poate ca socrul meu sa devina proprietar chiar dacă nu ne plătește suma , sau nu o plătește pe toată?

Va mulțumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Daca nu sa facut succesiunea are dreptul sa ma dea afara din casa? alexandrina36 alexandrina36 Buna ziua,in urma cu 30 ani a murit bunica si singurul mostenitor pe casa si teren a fot socrul meu trecut ne mai avand alti copi bunica sau alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o rugaminte daca ma puteti indruma in legatura cu ... Maria Vancea Maria Vancea Buna ziua Am o rugaminte daca ma puteti indruma in legatura cu o mostenire. Sotul meu este singurul mostenitor si fiu al casei in care am locuit 30 de ... (vezi toată discuția)
Mostenire marilena123 marilena123 buna ziua! va deranjez si eu cu o intrebare! eu cu sotul meu locuim la socrii iar acum vrem sa ne mutam! in timpul cat am locuit la dansi am construi anexa la ... (vezi toată discuția)