avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcularea datei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcularea datei de pensionare

Bună ziua.
Unde mă pot adresa pentru a mi se calcula, oficial, când pot ieși la pensie?
Precizez că am vechime in muncă atât în regim normal cât și în regim special (am fost 20 de ani cadru militar) iar în prezent sunt CIC (perioadă care, din câte știu, se calculează la vechime).
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Ivan. Suciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 10 Septembrie 2024
Vedeți aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce data pot beneficia de pensie militara de stat conform noului proiect de lege a pensiilor militare de stat safety safety Sunt nascut in 07.02.1967 si sunt colonel in rezerva(r)(am avut calitatea de militar/ofiter in cadrul sistemului de ordine publica/siguranta nationala ... (vezi toată discuția)
Pensie pusaviorica pusaviorica sotul meu este nascut in anul 1961 si are 40.07.20 ani vechime din care 13.03 ani grupa1 ,5.02.28 grupa 2 , 0.09 grupa speciala ,1.03.21 conditii deosebite ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)