avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am facut cerere de schimbare de rol fiscal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am facut cerere de schimbare de rol fiscal pentru ...

Buna ziua! Am facut cerere de schimbare de rol fiscal pentru un apartament mostenit. In afara de decizie de impunere pentru impozit, ar trebui sa mai primesc vreun document care sa ateste noii proprietari (mama mea, eu si sora mea)? Sau singurele documentele doveditoare raman cele din urma succesiunii - mostenire/partaj/lichidare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
A disparut proprietarul decedat de pe rolul apartamentului G. Cristina G. Cristina Buna ziua, as dori sa incep succesiunea pe un apartament. Eu sunt unul dintre cei 4 mostenitori, toti mostenitori au decis sa imi cedeze drepturile. ... (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)