avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Doresc să adresez o întrebare în ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Doresc să adresez o întrebare în comunitate. Fiul ...

Bună ziua. Doresc să adresez o întrebare în comunitate. Fiul meu,are 9 ani,este in clasa a 3 a,are dioptrii de -6,50 la ambii ochi, stă cu banca in fața tablei,după spusele medicului optometrist,vede la 1 metru în față,drept să spun cam așa e,dar chiar puțin mai rău. Ar putea beneficia de un anumit tip de indemnizație? Dacă da, îmi puteți vă rog frumos,spune ce am de făcut?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:40, 11 Septembrie 2024
Doar o comisie de expertiza medicala va poate da raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de bolnav trebuie sa fii pentru a beneficia de ajutorul de handicap...? LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua...ma numesc Cristian si as dori sa primesc un raspuns concret la o intrebare(problema) legata de sanatatea mea..la varsta de 8 ani mi sa depistat o ... (vezi toată discuția)
Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Certifcat de incadrare in grad de handicap Laur18 Laur18 Pana sa implinesc 18 ani am avut gradul 2 de handicap la comisia de experitiza pentru copii, dupa ce am implinit 18 ani a trebuit sa ma mut la adulti, fiind ... (vezi toată discuția)