avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua ! În cazul retinerii la vama Burgas a 145 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua ! În cazul retinerii la vama Burgas a 145 g aur, ...

Bună ziua !
În cazul retinerii la vama Burgas a 145 g aur, am declarat ca au fost cumpărate pt membrii familiei însă au fost confiscate. S.a întocmit PV, act de stabilirea unei incalcari administrative, primind și eu o copie a celui din urma. Am trimis în termen de 7 zile obiecțiuni la actul respectiv. Cum pot proceda pt a.mi recupera bunurile?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:28, 10 Septembrie 2024
Angajati un avocat cu drept de practica in Bulgaria si explorati posibilitatile.
In Romania (ca referinta doar) valoarea maxima admisa este 10.000 eur. La cursul oficial, cantitatea dvs depaseste aceasta valoare, insa nu stiu care este legislatia bulgara.
E posibil inclusiv ca bunurile sa nu mai poata fi recuperate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

spaga si la vamesii vecini (bulgaria); Manole Dumitru Manole Dumitru Un compatriot de al nostru; are licenta de import export si anul trecut a cumparat din Turcia componente de calculotoare si alte produse cu specificul ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)