avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cat mai am voie sa creditez societatea cu numerar?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cat mai am voie sa creditez societatea cu numerar?

Buna ziua,

cat mai am voie sa creditez societatea cu numerar pe zi de la 01.01.2024?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 14:12, 12 Septembrie 2024
Nu mai puteti, potrivit Legii 70/2015: "Operaţiunile de încasări şi plăţi efectuate între persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1) şi persoane fizice, reprezentând primiri ori restituiri de împrumuturi sau alte finanţări, indiferent de natura şi destinaţia acestora, se efectuează numai prin instrumente de plată fără numerar."

MULTUMESC
dar incasari /plati privind justificarea avansurilor de trezorerie...plafon de 5000 lei /zi de la o sigura persoana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opinie despre plati/incasari în numerar cioltan cioltan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie despre plati/incasari in numerar. La Art 4, pct 1, scrie: \'\'(1) Operațiunile de încasări și plăți ... (vezi toată discuția)
Plafon incasari si plati Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu plafonul de incasari si plati catre administrator reprezentind creditare firma - Acest tip de ... (vezi toată discuția)
Plafon creditare firma ContSters126873 ContSters126873 buna seara .care este plafonul maxim care se poate credita o societate intr-o zi? (vezi toată discuția)