avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă am 17 ani si sunt in plasament si doresc sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă am 17 ani si sunt in plasament si doresc sa ma căsătoresc ...

Dacă am 17 ani si sunt in plasamnet si doresc sa ma căsătoresc cu un baiat de 28 se poate legal? Din anumite probleme cu DGSP-ul
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 22:41, 10 Septembrie 2024
Părinții unde sunt?
Părinți sunt decăzuți din drepturi

raluk0207 a scris:

Părinții unde sunt?

Nu mai bine termini scoala ca o sa ai timp de sex sa nu ajungi scava pe 2500 lei sa faci o scoala și sa muncești pe 5-10.000 lei nu e mai bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport 17 ani- iesire din tara minor cu iubitul Ellt Ellt Buna ziua , problema sta in felul urmator : fata are vasta de 17 ani , baiatul 23 , el are o relatie cu ea de aproape 3 ani , insa parintii fetei nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Buna , am 16 ani si 6 luni si m am mutat cu prietenul meu , mama ... Manuela Lupchian Manuela Lupchian Buna , am 16 ani si 6 luni si m am mutat cu prietenul meu , mama mea dispune de alocația mea si de pensia alimentara pe care mi o da tata Cred ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - problema Marcel-T Marcel-T Am si eu o problema cu pensia alimentare, ambi copii au intrerupt scoala dupa terminarea liceului(1 an fata, respectiv 2 ani baiatul). Am 50 de ani,divortat ... (vezi toată discuția)