avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna , am 16 ani si 6 luni si m am mutat cu prietenul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna , am 16 ani si 6 luni si m am mutat cu prietenul meu , mama ...

Buna , am 16 ani si 6 luni si m am mutat cu prietenul meu , mama mea dispune de alocația mea si de pensia alimentara pe care mi o da tata Cred ca ar trebui sa fie alocată mie nu ei sau macar sa fie depuși pe un cont si sa ii pot lua la 18 ani ! Ce ar trebui sa fac sa pot să dispun de ei mentionez pensia alimentara e destul de mare 1000 de lei !
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:36, 24 Octombrie 2021
Dupa 18ani poti lua tu banii .
Dar nu e cam devreme la 16 ani.o sa ai timp toata viata sa stai maritata.
Poate o sa pleci peste 3 luni si o sa ajungi cu capul plecat tot la mama.

La 16 ani in 99% din cazuri se intampla asa, te lasi dw scoala, ramai gravida, apoi devi scava lui, te domina, te santajeaza si finalul e acelasi.Ori stai si te umilesti cu un copil fara venituri si el va pleca si veni acasa cand vrea si tu o sa stai ca fraiera sa i cresti copilul sau o sa iei copilul si ajungi la mama inapoi cu copilul si umilita.

In ambele variante tu o sa fi cea care pierde, la 16 ani poti face sex cand vrei, termina scoala , fa o facultate sa nu devi scava pe 2000 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema ... Deea.dede14 Deea.dede14 Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine si daca cineva ma poate ajuta in legatura cu asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)