avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Firma de consultanta specializata in domeniul ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Firma de consultanta specializata in domeniul Proprietatii Intelectuale

angajeaza asistent universitar la catedra de Proprietate Intelectuala pentru colaborari in vederea efectuarii unor sesiuni de training cu angajatii firmei.
Aceste activitati vor avea loc un week-end pe luna si vor trata subiecte specifice indicate de managementul firmei
Pentru mai multe detalii, contact svasilescu@vpconsulting.ro

Alte discuții în legătură

Conditii legate de contract de munca-ce fel de contract sa aleg iAdrianL iAdrianL Ca si formare profesionala, sunt formator si facilitator de teambuildinguri. Mi s-a propus sa colaborez cu o firma de training insa fara a fi cazul unui ... (vezi toată discuția)
Plata redeventa administrator berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: societatea comerciala la care lucrez doreste sa plateasca administratorului o redeventa ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere sau nu? SC Ab Initio SRL SC Ab Initio SRL Buna ziua, Detin o mica firma, suntem angajati doar eu si contabila. Obectul firmei este zic eu, de consultanta, in conditiile in care in ziua de azi, ... (vezi toată discuția)