avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara, lucrez de 7 ani într-o primărie că și ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara, lucrez de 7 ani într-o primărie că și personal ...

Buna seara, lucrez de 7 ani într-o primărie că și personal contractual, am terminat facultatea de administrație publică și master in domeniu, am tot insistat să fiu trecută că și funcționar public, dar răspunsul a fost că posturile sunt blocate și nu se poate. Exista vreo modalitate în acest caz sa fiu făcută funcționar public? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati bibi10 bibi10 Lucrez in administratie publica din anul 2004, ca referent cultural contractual. In anul 2009 am terminat facultatea de drept, dar nu mi-a fost luata in ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Angajare in administratia publica CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , am terminat facultatea anul trecut ,specializarea administratie publica,am tot incercat sa ma angajez atat in sistemul public cat si ce privat ... (vezi toată discuția)