avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:" ...

Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:"
ate 3918
CURTEA DE APEL PITEŞTI
SECŢIA I CIVILĂ
Dosar nr. 5598/109/2020
REZOLUTIE
15 mai 2024
Se fixează primul termen de judecată la data de 10 septembrie 2024, pentru când
se citează părţile, apelanta cu copia întâmpinării şi cu menţiunea de a răspunde la aceasta în
termen de 10 zile de la data comunicării.
Sub rezerva discutării în contradictoriu, se citează în calitate de intimată Cris-Tim
Family Holding SRL.
Judecător,
Alina Mihaela Mateescu "
Avocatul meu care a depus cererea de apel nu ar fi trebuit să depună concluzii scrise in termen de 10 zile?
Adică sa răspunda la intampinarea intimatei .
Precizez ca eu sunt apelanta!
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:44, 11 Septembrie 2024
Buna ziua,

Atunci cand vi s-a comunicat intampinarea/ intampinarile formulate de intimatii-parati, la acel moment vi s-a adus la cunostinta ca puteti formula raspuns la intampinare in termen de 10 zile de la comunicare.

Astfel, art. 471 (4) Cod procedura civila prevede ca: "Întâmpinarea depusă se comunică apelantului de îndată, punându-i-se în vedere posibilitatea de a depune la dosar răspunsul la întâmpinare în termen de cel mult 10 zile de la data comunicării. Intimatul va lua cunoştinţă de răspunsul la întâmpinare din dosarul cauzei."

Pe scurt, dumneavoastra aveati posibilitatea (nu obligatia) sa depuneti raspuns la intampinare (adica raspunsul dumneavoastra fata de apararile formulate de intimati in intampinarile lor) in termenul mentionat.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Apel, intampinare.nedepunere raspuns la intampinare-consecinte ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus apel . Eu am raspuns motivelor invocate de catre acestia . Piritii nu au depus raspuns in termen la .....raspunsul meu . Care sunt ... (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)