avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In data de 13. 08.24 am fost oprit de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In data de 13. 08.24 am fost oprit de politie si am ...

Buna ziua.
In data de 13. 08.24 am fost oprit de politie si am fost depistat cu 0.65 mg aer expirat, am fost condus pentru prelevare de mostre biologice, rezultatele încă nu au venit
Nu am antecedente in trecut sau probeleme cu politia
Întrebarea mea este oare se poate clasa dosarul penal sau cu noua lege trebuie neapărat sa fiu condamnat? Va mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Petrisorfly , utilizator 09:59, 26 Septembrie 2024
În sânge o sa aveți 1,20 .O să aveți un dosar penal care va duce la anularea permisului.
În privința condamnării citiți legea nr 172/2024
Art 336.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Clasarea se dispune cand se constata existenta unuia din cazurile care împiedică punerea în mișcare și exercitarea acțiunii penale.
Daca ajungeti la instanta si veti fi gasit vinovat, se va dispune condamnarea dvs.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ce se întâmplă oare stai vreo 2 ani așa fără după te condamna ți se va anula permisul .. după vei mai sta inca de la 1-10 ani fără a deține permis de conducere și după redobândire daca o sa îți mai trebuiască permisul ăla aproapo mai ai de tras muncă în folosul comunității cheltuieli de judecată onorariu la avocat daca îți angajezi și etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla dacă inițial am fost testat cu etilotestul, dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice? Adrian Chisiu Adrian Chisiu daca nu am fost testat cu etilotestul inițial , dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice , ce se inatmpla ? (vezi toată discuția)
Retinerea permisului Barbuceanu Barbuceanu Buna ziua! Pe 12.12.2016 permisul de conducere mi a fost retinut din cauza alcoolului 0.48 mg/l am fost la IML si dosarul a fost trimis la parchet. Cat poate ... (vezi toată discuția)
Dosar urmărire penala pentru conducere autovehiculului sub influenta băuturilor alcoolice MunteanuIoan MunteanuIoan Bună ziua Aseară in jurul orei 3 o ruda a fost surprinsa de un echipaj al politiei in benzinărie (doar ce coborâse sa alimenteze ).Dânșii i-au cerut ... (vezi toată discuția)