avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie Registru intrări-iesiri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie Registru intrări-iesiri

Stimată doamnă/Stimate domn,

Vă rog să mă sprijiniți cu informații privind cadrul legislativ sau actul normativ aplicabil în domeniul registrelor de intrare-ieșire. Am următoarele întrebări:

1. Care este actul normativ care reglementează utilizarea registrelor de intrare-ieșire?
2. În situația în care dețin mai multe puncte de lucru, este posibil să am un registru de intrare-ieșire la fiecare dintre acestea? Dacă da, cum trebuie numerotate aceste registre? De exemplu, poate un registru de intrare-ieșire de la punctul de lucru să înceapă cu același număr ca cel de la sediul social?

Vă mulțumesc anticipat pentru promptitudinea și sprijinul dumneavoastră!

Cu respect si stima
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:08, 11 Septembrie 2024
Registrul de intrare-iesire corespondenta / documente? nu e obligatoriu in cadrul unei firme private, insa e util in pastrarea ordinii si dovedirea trasabilitatii. el poate fi invocat in contracte, etc. multe firme ii consacra un capitol special in ROI.
nefiind obligatoriu, ramane la latitudinea firmei sa-si organizeze eficient corespondenta (de unde vine, cui ii este distribuit spre rezolvare, care a fost rezolvarea, daca a fost comunicata inapoi, unde e arhivata, etc)
evident, o corespondenta electronica se poate organiza cu o aplicatie corespunzatoare
daca vorbim de astfel de registre in cadrul administratiei sau firmelor de stat, aici e vorba de hotarari/ decizii/ ordine administrative cu caracter obligatoriu.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se da numarul de contract??? ContSters191990 ContSters191990 Lucrez la o firma de prestari servicii si avem incheiate niste contracte la care numerotarea a pornit de la nr. 100. Aceste contracte nu sunt inregistrate in ... (vezi toată discuția)
Documente interne intrare iesire CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente? Multumesc (vezi toată discuția)
Evidenta intrari-iesiri ypo ypo Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare ... (vezi toată discuția)