Vă rog să mă sprijiniți cu informații privind cadrul legislativ sau actul normativ aplicabil în domeniul registrelor de intrare-ieșire. Am următoarele întrebări:
1. Care este actul normativ care reglementează utilizarea registrelor de intrare-ieșire?
2. În situația în care dețin mai multe puncte de lucru, este posibil să am un registru de intrare-ieșire la fiecare dintre acestea? Dacă da, cum trebuie numerotate aceste registre? De exemplu, poate un registru de intrare-ieșire de la punctul de lucru să înceapă cu același număr ca cel de la sediul social?
Vă mulțumesc anticipat pentru promptitudinea și sprijinul dumneavoastră!
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Registrul de intrare-iesire corespondenta / documente? nu e obligatoriu in cadrul unei firme private, insa e util in pastrarea ordinii si dovedirea trasabilitatii. el poate fi invocat in contracte, etc. multe firme ii consacra un capitol special in ROI.
nefiind obligatoriu, ramane la latitudinea firmei sa-si organizeze eficient corespondenta (de unde vine, cui ii este distribuit spre rezolvare, care a fost rezolvarea, daca a fost comunicata inapoi, unde e arhivata, etc)
evident, o corespondenta electronica se poate organiza cu o aplicatie corespunzatoare
daca vorbim de astfel de registre in cadrul administratiei sau firmelor de stat, aici e vorba de hotarari/ decizii/ ordine administrative cu caracter obligatoriu.
Evidenta intrari-iesiri
ypo
Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare ... (vezi toată discuția)