avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale evidenta intrari-iesiri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

evidenta intrari-iesiri

Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare activitate? multumesc
Cel mai recent răspuns: oana-elena37 , utilizator 16:46, 3 Mai 2008
Nu inteleg, te referi la registre de intrare - iesire (corespondenta - care se tine de catre registratura societatii) sau la intrari - iesiri de marfa?
La intrari-iesiri date inregistrate:oferte,cereri, contracte , decizii,etc
Pentru intrari iesiri corespondenta trebuie ca societatea sa aiba un singur registru insa in practica, multe societati au in plus cate un registru separat pentru fax-uri si unul pentru decizii.
avn a scris:

Pentru intrari iesiri corespondenta trebuie ca societatea sa aiba un singur registru insa in practica, multe societati au in plus cate un registru separat pentru fax-uri si unul pentru decizii.


Dar normal si acelea -decizii, faxuri- trebuie sa se regaseasca in registrul general. Amenzile date de Arhivele Nationale pentru nereguli de acest gen - evidenta dubla - sunt mari
Atata timp cat este vorba despre o singura firma, este de preferat sa fie tinut un singur registru si o singura evidenta, cetralizata.

Alte discuții în legătură

Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
2 registre de intrare - iesire intr-o institutie publica mihaidt mihaidt Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. in cazul in care ma puteti indruma spre anumite acte normative ar fi foarte bine. speta este ... (vezi toată discuția)