avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CERERE PENSIE DE VARSTA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CERERE PENSIE DE VARSTA

Bună ziua,
Rog să mă sfătuiți în demersul pe care intenționez să-l fac la Casa de Pensii Tulcea, după data de 22 septembrie a.c.
Am decizie de pensie anticipată penalizată, din 2020; Pe legea 263/2010 care acum a fost abrogată.
Menţionez că decizia nu am contestat-o, dar nici nu am pus-o în plată, mergând în continuare la muncă.
Vârsta mea de pensionare este de 62 ani și 5 luni, care s-ar îndeplini în septembrie 2025.
Doresc să știu dacă după 22 septembrie 2024, aș putea ieși la pensie de vârstă având în vedere că am doi copii și până în prezent am acumulat 42 ani de muncă (41 ani și 11 luni-cred că am calculat bine).
Eu sper că unul dintre aceste două motive de mai sus, să mă ajute să ies la pensie de vârstă.
atașez ultima decizie.
Puteți să-mi indicați un model de cerere și documentele pe care trebuie să le atașez?
Mulţumesc,

Slătineanu Aurica
22.04.1963
0729462493
Slatineanu_aurica@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Ultimile actualizari ale legii pensionarii cecilia fieroiu cecilia fieroiu Care sunt ultimile actualizari ale pensionarii anticipate cu penalizare daca sunt nascuta in aprilie 1963 ?? Cind pot iesi la pensie de drept ??? (vezi toată discuția)
Pensionare ralucapascal ralucapascal Buna ziua, Lucrez din 1979 cu intrerupere 1981 - 1983. Sunt nascuta in 2 martie 1963. Cand pot iesi la pensie cel mai devreme? Cei doi ani de intrerupere ... (vezi toată discuția)
Mariana, 9.04.1963, vechime 38 ani. la ce varsta pot iesi la ... Rmas Rmas Mariana, 9.04.1963, vechime 38 ani. La ce varsta pot iesi la pensie anticipat si la limita? Care este stagiul de cotizare care imi trebuie? Cu cat voi fi ... (vezi toată discuția)