avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este un post la care se cere experienta în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este un post la care se cere experienta în specialitatea studiilor, ...

Este un post la care se cere experienta în specialitatea studiilor, cer studii medii absolvite cu diploma de bac, ce experienta trebuie sa am? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Marianacapsa , utilizator 15:36, 12 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce studii se solicită mai exact?
Bună ziua cer studii medii cu diploma de bac , la primaria din caiuti bacau, mulțumesc frumos pentru răspuns
acest răspuns util
In speta, trebuie sa aveti o vechime cel.putin egala cu cea ceruta pe un post ce necesita studiile respective.
Bună ziua, eu am lucrat în comerț din 2001 cu carte de munca, marketuri, Rompetrol,, studii am și medii și superioare, ma pot încadra cu dosarul de înscriere, va mulțumesc frumos
acest răspuns util
Din ce spuneți, da.

Alte discuții în legătură

Am ascuns faptul ca am studii superioare (inscriere concurs) gabriellafk gabriellafk Buna! In urma scoaterii la concurs a unui post de referent superior la DGASPC, la care se cereau studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat, am ... (vezi toată discuția)
Vechime necesara concurs primarie irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca CERINTA pentru un concurs la primarie de studii finalizate cu diploma de bacalaureat si vechime 9 ani in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor cocojamboemi cocojamboemi Buna ziua, Doresc sa ma ajutati si pe mine sa interpretez o chestiune in cazul vechimii in specialitatea studiilor. Pentru a se inscrie la un concurs in ... (vezi toată discuția)