Buna seara. Trebuie sa deschid succesiune dupa mama care a decedat in urma cu 4 luni. Am fost 3 copii, 2 au decedat cu ceva timp in urma si am ramas eu, cea mai mare dintre copii si o nepoata, fiica surorii mele decedate. Fratele meu a decedat in Portugalia la 2 ani dupa ce s-a casatorit in Romania cu o romanca. Eu vreau sa deschid succesiunea si am inteles ca trebuie chemata si fosta sotie a fratelui, dar nu stiu nimic despre ea, nu stiu unde sau daca mai este, nu am cunoscut-o niciodata, am doar un certificat de casatorie. Iar nepoata, care are o parte din actele necesare succesiunii ( sustrase fara sa stie nimeni din casa mamei) se eschiveaza sa aduca actele si sa deschidem succesiunea. Mi se pare o situatie imposibila, de aceea am apelat la dvs. ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi competente? Va rog.
Se poate prin proces dar nu va fi simplu.
Va trebuie și acte.
Aveti dreptul de a apela la avocat daca nu va descurcați dar înainte de proces ar fi recomandat.
Succesiune
zuzik
Buna ziua. Tatal meu a murit in urma cu 2 luni. Nu am deschis inca succesiunea. Rude in viata nu mai sunt decat eu (fiica), 3 nepoti (2 copii ai mei + 1 copil ... (vezi toată discuția)