avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Trebuie sa deschid succesiune dupa mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Trebuie sa deschid succesiune dupa mama care a decedat ...

Buna seara. Trebuie sa deschid succesiune dupa mama care a decedat in urma cu 4 luni. Am fost 3 copii, 2 au decedat cu ceva timp in urma si am ramas eu, cea mai mare dintre copii si o nepoata, fiica surorii mele decedate. Fratele meu a decedat in Portugalia la 2 ani dupa ce s-a casatorit in Romania cu o romanca. Eu vreau sa deschid succesiunea si am inteles ca trebuie chemata si fosta sotie a fratelui, dar nu stiu nimic despre ea, nu stiu unde sau daca mai este, nu am cunoscut-o niciodata, am doar un certificat de casatorie. Iar nepoata, care are o parte din actele necesare succesiunii ( sustrase fara sa stie nimeni din casa mamei) se eschiveaza sa aduca actele si sa deschidem succesiunea. Mi se pare o situatie imposibila, de aceea am apelat la dvs. ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi competente? Va rog.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:59, 12 Septembrie 2024
Se poate prin proces dar nu va fi simplu.
Va trebuie și acte.
Aveti dreptul de a apela la avocat daca nu va descurcați dar înainte de proces ar fi recomandat.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Succesiune zuzik zuzik Buna ziua. Tatal meu a murit in urma cu 2 luni. Nu am deschis inca succesiunea. Rude in viata nu mai sunt decat eu (fiica), 3 nepoti (2 copii ai mei + 1 copil ... (vezi toată discuția)