avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara ! Am O fetita de 1,8 luni, urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara ! Am O fetita de 1,8 luni, urmeaza sa implineasca ...

Buna seara ! Am
O fetita de 1,8 luni, urmeaza sa implineasca 2 ani in luna decembrie pe 27. In prezent sunt insarcinata in 6 luni, urmand sa nasc in data de 9 decembrie . Ma intreb cum sa procedez pentru indemnizatie? Daca voi depune este posibil sa incasez doar jumatate din indemnizatia pe care o iau pe fetita care va implini 2 ani? Pentru ca se ia jumatate din indemnizatia prezenta, numai ca voi mai beneficia de indemnizatia veche doar inca luna. As dori sa beneficiez de indemnizatie intreaga si la copilasul din burtica. Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Concediu medical imediat după ccc nsli8485 nsli8485 Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați și pe mine cu niște răspunsuri pentru următoarea situație: sunt în CCC, primul copil urmând ... (vezi toată discuția)
Indemnizație al 3-lea copil Ilinca Brașov Ilinca Brașov Buna ziua ! Sunt in concediu creștere cel de-al 2 le-a copil și sunt însărcinată cu al 3 le-a ! Beneficiez de indemnizație ca la primul copil , ... (vezi toată discuția)
A treia indemnizatie irina96 irina96 Bună ziua! Acum 5 ani după o luna de la terminarea liceului soția a născut și a beneficiat de indemnizația de creștere a copilului. După ce a implinit ... (vezi toată discuția)