avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A treia indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A treia indemnizatie

Bună ziua! Acum 5 ani după o luna de la terminarea liceului soția a născut și a beneficiat de indemnizația de creștere a copilului. După ce a implinit copilul 2 ani în anul 2017 mai exact în luna noiembrie s.a născut cel de al doilea copil beneficiind de cea de a doua indemnizație. În luna noiembrie 2019fetita a împlinit doi ani. Soția este insarcinata și urmează în luna iulie sa nască cel de al treilea copilaș. Întrebarea este mai poate beneficia de cel de al treilea prenatal?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
irina96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 17 Februarie 2020
Va beneficia si pentru cel de-al treilea copil de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil nr 2 anemaria_ioana anemaria_ioana As fi interesata sa stiu modul de calcul al indemnizatiei pentru cel de al 2-lea copil, nascut la 2 luni dupa ce primul copil a implinit 2 ani, in urmatoarea ... (vezi toată discuția)