avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de Atestare Fiscala Nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de Atestare Fiscala Nelamurire

Certificat de Atestare Fiscala Nelamurire
Buna dimineata,
Am scos certificat de atestare fiscala de informare online de pe platforma Atlas - Direcţia Generală Venituri Buget Local Sector 2 pentru o coproprietate si in acest certificat toti coproprietarii apar cu debite / datorii 0 dar la o statie de plata selfpay am verificat cu CNP-urile si unul dintre coproprietari apare cu debite / datorii de plata cat un salariu mediu pe economie.
Certificatul scos a fost verificat pentru autenticitate pe platforma cu numarul de verificare furnizat in mail si este valid.
Deci cum e posibil asa ceva si care este adevarul de fapt? Imi scapa mie ceva?
Va rog sa ma lamureasca cineva care stie exact care ar putea fi motivul acestei neconcordante.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament beatlen beatlen sunt coproprietara unui apartament cu 2 camere in bucuresti. doresc sa donez partea mea celuilalt coproprietar. ce acte imi trebuiesc si cam cat ma costa? ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)