avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aceeaşi membri în comisiile de inventariere anuală
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aceeaşi membri în comisiile de inventariere anuală

Bună ziua,
La inventarierea anuală a patrimoniului unei instituţii publice cu număr redus de angajaţi pot fi numiţi aceeaşi oameni în comisiile de inventariere a mijloacelor fixe, a caseriei şi a obiectelor de inventar?
Vă mulţumesc pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
alexj17, utilizator

Alte discuții în legătură

Inventariere 1yly 1yly LUCREZ INTR O INSTITUTIE PUBLICA SI AM FOST NUMIT PRIN DISPOZITIE, A FACE INVENTARIEREA ANUALA A PATRIMONIULUI. INTREBARE: CE DOCUMENTE TREBUIE SA MI PREDEA ... (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea in insitutiile publice MarianDavid MarianDavid Am fost desemnat ca sa fac listele de inventariere cu mijloace fixe si obiecte de inventar. Daca imi poate spune cum trebuie sa procedez legal pentru a intocmi ... (vezi toată discuția)