avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o întrebare vreau sa ma duc la rar sa înscriu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o întrebare vreau sa ma duc la rar sa înscriu o masina și ...

Am o întrebare vreau sa ma duc la rar sa înscriu o masina și acuma am văzut ca în civ la roți scrie 205.60.r16 iar eu pe masina am 205.55.r16 ar avea vro problema ?îmi zice ceva la rar?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:52, 13 Septembrie 2024
Exista si posibilitatea sa observe, cauciucurile nu sunt conform cu CIV, masina e mai joasa decit a prevazut fabricantul, asa ca s-ar putea sa fiti respins. Schimbati cauciucurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Anvelopele din talon mihaifurdui mihaifurdui Buna ziua am in talon dimensiunea 185/55/R15 si as vrea sa stiu daca pot sa-i pun 195/50 R15, ca diametru sunt compatibile daar daca nu scrie in talon le pot ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)