avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Eu am pensie de urmaș. Încă nu am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Eu am pensie de urmaș. Încă nu am primit decizia ...

Bună seara.
Eu am pensie de urmaș. Încă nu am primit decizia recalculată.
Să înțeleg că nu se vor recalcula pensiile de urmaș și voi rămâne cu pensia care o am acum?.
Pensia a întrat în cont azi. Aceeași sumă ca și în august.
Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Iulita Bambuch , utilizator 09:19, 13 Septembrie 2024
Se vor recalcula și pensiile de urmaș.Mai sunt destule cazuri în care nu s-a comunicat încă decizia de recalculare.Ramaneti în așteptare.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas - 6 luni e 100%? Andr12 Andr12 Buna ziua, Mama mea a primit luna aceasta decizia pentru pensia de urmas ca procentaj de 50% din pensia sotului decedat. Este nascuta in 09/1957 iar din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama are o pensie de urmas (dupa tatal meu), nu a ... lalea01 lalea01 Buna ziua, Mama are o pensie de urmas (dupa tatal meu), nu a primit decizia de recalculare, ca si bani, a primit aceeasi suma ca in luna ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare pensie venituri in acord global perlutza perlutza Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)