avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, de curand am incheiat un contract de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, de curand am incheiat un contract de inchiriere de ...

Buna ziua, de curand am incheiat un contract de inchiriere de 2,54mp pe un loc de parcare care imi apartine in acte ( loc cumparat ) propietate privata dar in acte stipulat “loc de parcare” cand au venit cei care instaleaza acel easybox, presedintele nu a dat dreptul pe motiv ca nu am aprobarea asociatie in cuantum de 50 + 1. Ce este de facut in acest caz? Contractul este semnat cu firma de curierat si toate actele necesare au fost depuse la ei si aprobate inainte. Este legal ca pe proprietatea mea sa nu fiu lasat sa amplasez o sursa de venit in plus? Am inteles ca pot schimba chiar lotul din parcare in loc de depozitare, mai este necesara aprobarea asociatiei?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 08:58, 13 Septembrie 2024
nu inteleg unde este acel loc de parcare...la subsolul blocului, este suprateran,accesul la locul de parcare se face printr-o cale de access comuna?

daca locul este in interiorul blocului subteran/parter e normal sa suportati niste costuri suplimentare.....folosirea acelui easybox zilnic, de catre 20-30 de persoane genereaza niste costuri...mizerie pe paliere,folosire lift,consum curent el pt iluminat

puteti pune ce doriti pe locul dvs de parcare dar fara sa generati niste costuri suplimentare pt ceilalti

daca locul de parcare este suprateran si nu folositi alte proprietati comune pt acces, e ok.....in plus nu inteleg cum si de unde alimentati acel easybox cu energie electrica
Nu aveti nevoie de aprobarea asociatiei, in nici un cuantum. Aia era necesara doar pentru proprietate comuna,
Locul este suprateran si are alimentare la curent din priza mea trasa special pentru incarcarea masinii electrice. Ea vine direct de la mine din apartament si este specificata in actele de vanzare cumparare. Nu pot posta poze ca era mult mai simplu de exemplificat.
cum am spus mai sus ambele tipuri de locuri sunt doar in proprietatea cuiva......doar ca tipul subteran genereaza niste cheltuieli......asadar asociatia nu poate avea vreun cuvant de spus legat de ce anume puteti sa faceti pe locul de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Prorpietate comuna adamar adamar e vb despre un bloc de 3 etaje,care la subsol are sa zicem 28 de locuri de parcare. acessul in subsl in parcarea subterana se face prin bloc pe o usa sau ... (vezi toată discuția)