avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am o întrebare un vecin de la parter mi-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am o întrebare un vecin de la parter mi-a spus că, ...

Buna seara.
Am o întrebare un vecin de la parter mi-a spus că, cu o zi in urmă când a plouat că ar fii pierderi de gaze la contorul meu , după că la vecini contoarele fiind în afara blocului el mi-a spus că sa sun la cei de la gaze spunând mi că ce vreau sa ii omor.. eu am sunat am făcut sesizare cei de la gaze iau spus că de ce nu a sunat dansul a el a văzut neregula.. ne-au pus sigiliu pe toată instalația deoarece nu era de la contor ci de la toată instalația principala era probleme și vecinii spun ca sa plătesc eu că am făcut sesizare.. cum pot proceda.. eu consider că nu am nici o vina am făcut ce trebuie.. nea spus sa strângem bani toți și sa vina o firma autorizata.. cine ar trebui sa o repare firma autorizata sau cei de la gaze??
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
Alis 2, utilizator
Cel mai recent răspuns: pop_m , utilizator 07:32, 16 Septembrie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma autorizata ANRE va face reparatia.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa contactati o firma autorizata ANRE care sa efectueze reparatiile necesare si apoi sa reactiveze bransamentul.
Luati legatura cu presedintele asociatiei de proprietari, solicitati-i sa faca demersurile necesare, intrucat e o problema care afecteaza intreaga comunitate.
La cum pun vecinii problema IN NICIUN CAZ sa nu acceptati sa avansati dumneavoastra bani (in afara cotei parte ce va revine) altfel riscati sa ramaneti cu cheltuiala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalatie comuna gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Intrebarea ar fi asa: \"Care sunt partile comune (bunurile privind proprietatea comuna) al instalatiei de gaze a unui bloc (in care si ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)