avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.O moștenire dezbatuta dar nefăcută ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.O moștenire dezbatuta dar nefăcută ieșirea din ...

Buna ziua.O moștenire dezbatuta dar nefăcută ieșirea din indiviziune se poate dona? Daca da ,cum și în ce conditii
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:38, 13 Septembrie 2024
da, se doneaza cota parte ce o aveti in certificat, mergeti la notar sa va vada actele si va spune notarul ce va mai trebuie cat costa etc.
Se poate rezolva fără probleme la un notar public..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie de la succesiune panca panca Buna ziua!As avea o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda cum sa procedez.Mama mea a murit iar noi am facut succesiuna,tatal meu vrea sa- mi de a mie tot ... (vezi toată discuția)
Moștenire casa părintească Danaioana Danaioana Bună ziua, In situația în care 4 frați sunt moștenitorii unei case la țară unde de 16 ani nu locuiește nimeni. (succesiunea s-a făcut, fiecare are ... (vezi toată discuția)
Cedare cota indiviza intre mostenitori costystanescu costystanescu unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)