avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistia fiscala pentru taxa inceperii constructiilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistia fiscala pentru taxa inceperii constructiilor unui imobil?

Amnistia fiscala OUG 107/2024, este aplicata si persoanelor fizice pentru dobanzile generate de taxa neachitata in termen, a inceperii constructiilor unui imobil ? Inspectoratul de Constructii se raporteaza la aceasta ordonanta ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)
Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Am o amenda de circulație mai veche de plătit coco0205 coco0205 Bună ziua. Am o amenda de circulație mai veche de plătit la primărie. Ma incadrez în amnistia fiscală? Când întra în vigoare legea? Mulțumesc (vezi toată discuția)