avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Clarificari OUG 107/2024
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Clarificari OUG 107/2024

Buna ziua. Intrucat s a raspuns deja ca prevederile OUG 107/2024 se aplica la impozitele pe cladiri/terenuri/mijloace de transport, datorate administratiilor locale doar daca acestea au hotariri in privinta, as dori sa stiu cum ma pot informa daca o primarie a aderat la aceasta amnistie. Mentionez ca sunt in conflict cu biroul de taxe si impozite si, jamais, imi vor furniza aceasta informatie. Mi au precizat ca, doar creantele datorate la ANAF intra sub incidenta Ordonantei.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
Ra'luca, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa beneficiezi de oug107/2024 privind anularea dobanzilor si a penalitatilor? cincora cincora Am o datorie la primaria deva in urma unor lucrari la bloc{izolarebloc}. Pot sa beneficiezi de oug107/2024 privind anularea dobanzilor si a penalitatilor? Cum ... (vezi toată discuția)
Datori firma gheorghisan gheorghisan Buna ziua ,as vrea sa aflu ce datori am la stat pe firma ,cum pot sa fac acest lucru ? (vezi toată discuția)
Impozitul pe terenuri si cladiri pe persoana fizica intra in categoria datoriilor catre stat care beneficiaza de admistie fiscala? Micha Ela Micha Ela Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca impozitul pe terenuri si cladiri pe persoana fizica intra in categoria datoriilor catre stat care beneficiaza de admistie ... (vezi toată discuția)