avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe terenuri si cladiri pe persoana fizica ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe terenuri si cladiri pe persoana fizica intra in categoria datoriilor catre stat care beneficiaza de admistie fiscala?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca impozitul pe terenuri si cladiri pe persoana fizica intra in categoria datoriilor catre stat care beneficiaza de admistie fiscala? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:36, 6 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu intra sub incidenta prevederilor legale privind amnistia fiscala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cornel Vasile a scris:

Nu intra sub incidenta prevederilor legale privind amnistia fiscala.

Consiliile locale pot decide dacă da sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong taxe locale ccdn ccdn Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca ong-urile sunt obligate sau nu sa plateasca taxe si impozite locale si care este articolul de lege care prevede acest ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe propietate majorat cu 50o % pentru neîngrijirea proprietății Emilia Haret Emilia Haret Bună ziua! Am o întrebare care necesită un răspuns urgent, vă rog! Primăria mă obligă să plătesc impozitul pe propietate majorat cu 50o % pentru ... (vezi toată discuția)
Clarificari oug 107/2024 Ra'luca Ra'luca Buna ziua. Intrucat s a raspuns deja ca prevederile OUG 107/2024 se aplica la impozitele pe cladiri/terenuri/mijloace de transport, datorate administratiilor ... (vezi toată discuția)