avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datori firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datori firma

Buna ziua ,as vrea sa aflu ce datori am la stat pe firma ,cum pot sa fac acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:40, 18 Februarie 2015
Puteti verifica datoriile fata de bugetul de stat, contributia la pensii, la sanatate si la somaj
pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF):
[ link extern ] /
Cititi si acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

Pentru a afla obligatiile catre bugetul local trebuie sa va adresati primariei/directia de impozite si taxe locale unde sunt amplasate/inregistrate bunurile impozabile(cladiri,terenuri, mijloace de transport si daca sistemul informatic permite trebuie sa faceti cerere pentru inregistrarea ca utilizator al sistemului si atribuirea unui cont de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un imobil cu datorii la stat? andra1234 andra1234 buna ziua, in cazul unui PJ se poate vinde un imobil daca are datorii la directia taxe si impozite locale, in conditiile in care cumparatoru[u]l este de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal instrainare imobil ancut75 ancut75 Buna ziua, Am inregistrate la imp si taxe locale un tir si o casa. Din 2007 - pana in prezent conf impunerii serviciului de impozite si taxe locale am ... (vezi toată discuția)
Firmele în insolvență trebuie să prezinte certificatul de atestare fiscală cu sold 0 dacă participă la o licitație publică? unii spun că nu lemontee lemontee Bună seara, Știți cumva dacă firmele în insolvență trebuie sa prezinte certificatul d de atestare fiscala cu sold 0,dacă participa la o licitație ... (vezi toată discuția)