avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Casa executata silit pe terenul unei Primarii
Discuție deschisă în Executare silită

Casa executata silit pe terenul unei Primarii

Buna ziua!
As dori sa achizitionez, prin licitatie de la ANAF, o casa executata silit, fara terenul aferent, aceasta apartinand Primariei. As putea ulterior (in cazul in care as castiga licitatia), sa mi se cesioneze/transfere dreptul de folosinta al terenului, de catre Primarie, astfel incat sa folosesc terenul? Evident, daca s-ar putea as fi interesat si de achizitia acestuia.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
cosmincdp, utilizator

Alte discuții în legătură

Ipoteca si sechestrul asigurator ryan1 ryan1 Buna ziua Pe un imobil apartinand unei SC pe care exista o ipoteca de rangul 1 in favoarea unei persoane fizice, ulterior MFP-ANAF-AFP a notat sechestru ... (vezi toată discuția)
Teren de casa primit de la primarie demonel demonel Salutare tututor. Am o nelamurire, pe care sper sa o pot detalia destul de bine si sa imi puteti da niste raspunsuri. Acum 3 ani de zile in localitatea unde ... (vezi toată discuția)
Somatie si executare in aceeasi zi rodica91 rodica91 Tocmai am primit somatie,titlu executoriu si procesul verbal al executarii silite(toate in acelasi plic si toate emise la 21/07/2015 si primite in 27/07/2015 ... (vezi toată discuția)