avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL inactiv, trebuie sa platesc retroactiv un contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL inactiv, trebuie sa platesc retroactiv un contabil?

SRL inactiv, mi se cere sa platesc retroactiv un contabil pt 3 ani ca sa il pot desfiinta?!
Am infiintat in 2021 un SRL care nu a a functionat niciodata, fiind declarat inactiv din 2022.
Nu am contabil, nu am cont bancar, nu am depus bilanturi.
Firmele care se ocupa cu radierea/dizolvarea SRl mi-au spus ca, pe langa taxele aferente, trebuie sa platesc retroactiv lunar un contabil pe perioada de 3 ani 2021-2024, ca sa reactiveze SRL (??) si apoi sa il dezactiveze/radieze.
LA 300 lei/luna X 36 luni... pare cam exagerat.
Este adevarat sau am dat peste niste escroci?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Laizi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laizi , utilizator 17:37, 16 Septembrie 2024
Bună dimineața,

Nu cred că ați întrebat chiar toate firmele care oferă astfel de servicii. Cereți și altă ofertă, sau mai multe.

Manuela Rășină a scris:

Bună dimineața,

Nu cred că ați întrebat chiar toate firmele care oferă astfel de servicii. Cereți și altă ofertă, sau mai multe.

Am contactat 12 - douasprezece - astefel de firme
Speram sa capat un rapuns care sa imi fie de ajutor
Daca nu puteti da un astfel de raspuns, de ce nu va abtineti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Iuliaav Iuliaav Buna seara! In 2020 am deschis pe numele meu un SRL, care nu a avut activitate niciodată. Nu au fost depuse bilante, am plătit o amenda, apoi firma a fost ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)