avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? ...

Bună seara,
Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI?
Mulțumesc anticipat,
Sanda Nicolaescu
Cel mai recent răspuns: Sanda Nicolăescu 52 , utilizator 10:42, 28 Septembrie 2024
Cred ca ar trebui sa ne dati denumirea exacta a societatii/intreprinderii , intrucat nu se poate identifica prin denumirri incorecte.

De exemplu, TUTUNUL ROMANIA S.A. Bucureşti , SOCIETATEA NATIONALA TUTUNUL ROMANESC SA, SOCIETATEA NATIONALA TUTUNUL ROMANESC SUCURSALA FABRICA DE TIGARETE BUCURESTI SA este denumirea anterioară a actualei GALAXY TOBACCO SA etc.
Întreprinderea se numea ICL TUTUNUL
Mulțumesc anticipat.
I.C.L. Tutunul a devenit ulterior S.C. ABC S.A., în baza Legii nr.15/1990 privind reorganizarea unităților economice de stat ca regii autonome și societăți comerciale, apoi S.C. ABC BETA S.A..

Intrebati la ONRC despre situatia societatii ABC BETA S.A., cine este lichidatorul si apoi sa va adresati celor care detin arhiva.

sau

Intrebati aici
[ link extern ] /
Mulțumesc foarte mult.Incerc la ONRG.
ONRC corectie

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)