avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ...

Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti .Stiu doar atat ca se chema I.A.C.P.B .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 8 Noiembrie 2022
Vorbiti despre Intreprinderea pentru Administrarea Cladirilor Bucuresti ? sau despre alta intreprindere ? ... postati denumirea exacta
Nu se cheama. Intreprinderea de constructii prefabricat beton Bucuresti. COMPRECIV S. A
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu EVOINSOL SPRL (FOSTA BETA INSOLVENCY IPURL / ACTIV LICHIDATOR IPURL)
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: Bucureşti Sectorul 6, B-dul Ghencea, Nr. 134, vis-à-vis de Stadionul Steaua, in bloc cu Centrul de Mobila Elite, Etaj 1, Ap. 58
Buna ziua. Ati reusit sa rezolvati situatia cu tatal dvs? Va rog, cum pot lua legatura cu dvs. sunt in aceeasi situatie cu mama mea.
Intreprinderea de constructii prefabricate beton BUCURESTI - Conpreciv S.A.- lichidator S.C. Activ Lichidator IPUR sau societatea de arhivare Adria Servicii Arhivare SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea de constructii prefabricate beton bucuresti fostul icpb - DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare? (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva unde este arhiva intreprinderii de industrializare ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare a Carnii Bucuresti care si-a schimbat denumirea in 1991 in Glincarn SA? Ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva unde se afla arhiva fostei intreprinderi ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva fostei Intreprinderi de Industrializare a Carnii Bucuresti (Abatorul Bucuresti) care a functionat pana in 1990 in ... (vezi toată discuția)