avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva fostei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva fostei Intreprinderi ...

Buna ziua,

Stie cineva unde se afla arhiva fostei Intreprinderi de Industrializare a Carnii Bucuresti (Abatorul Bucuresti) care a functionat pana in 1990 in Splaiul Unirii 162?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 26 Iulie 2022
Gasiti informatii aici: [ link extern ] /
Evoinsol SPRL (fostă SC Activ Lichidator SRL - lichidator Glincarn SA (intreprinderea de Industrializarea Carnii Bucuresti), Activ Lichidator IPURL şi Beta Insolvency IPURL).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stie cineva unde este arhiva intreprinderii de industrializare ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare a Carnii Bucuresti care si-a schimbat denumirea in 1991 in Glincarn SA? Ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)